Outsiders och rastlöshet

Såg precis på Outsiders och jag bara öööhh, wtf. Hahah finns så många skummisar i världen. Eller nä alla är skummisar egentiligen.Jag menar vi skriver saker på varandras väggar och pokar varandra på internet liksom, weiirrd ;-))). Haha. Dock hade jag svårast att förstå en kille som frivilligt valde att leva utan pengar eller någonting och istället luffade runt..Det verkar super påfrestande enligt mig, men jaja vem är jag att döma
 
Hursomhelst idag har jag gjort absolut nada. Känner mig så rastlöst så jag inte vet vad. Har varit så van vid att ha tusen saker att göra hela tiden speciellt gällande skolarbeten så nu när jag i princip inte har skola längre vet jag ej vart jag ska ta mig åt. Känner att jag måste hitta på något att göra snart. Ska försöka söka jobb i olika ställen och hoppas att jag får napp. Annars blir det arbetsförmedligen, tar ju trots allt studenten och det är ju där jag kommer hamna för eller senare 😂
 
Wäw så söt jag är som en katt.
 
 
Gjorde lite pannkakor idag också för att fördriva tiden och mätta magen,haha
 
Har ni gjort något kul idag? :)

Från balkvällen 2016

Gud så seg jag är idag trots att jag knappt drack något på balen igår. Jag drack ett snålt glas med vitt vin och smakade på några cocktails. Kände inte för att shotta osv även om jag hade lovat några vänner, hahha. Får ta igen det på student kvällen ;-)))
 
Jag vaknade vid ett idag ungefär för att jag inte har någon skola. Jag har ingen skola tills den 10:e då studenten är 💃🏽Sjukt ändå. 
 
Jag tog inte lika många bilder som jag hade velat, jag spammade mest på snapchat, haha. Som tur tog föräldrar/vänner många bilder. 
 
 
 Denna bilden är standard. Av alla bilder jag har sett från de andra balen så har bilderna tagits på en exakt ställe
 
 
Kön till grand hotel. Den var så låång men jag var slick och jag före endel,höhöh. De märkte inte ens
 
 
Förrätten var så äcklig. Har jag seriöst betalat 640 kr för det där? hahah. "Fin" mat är verkligen ingenting för mig. Jag skulle hellre velat ha fried chicken eller kebab ;-))
 
 
Huvudrätten.
 
 
Efterrätten
 
En sunkig selfie från middagen.
 
 
Selfie i hissen påväg hem. Var såå trött
 
 
 

Balen 2016

 
 
 
Klänning är köpt från HÄR. Och om jag ser lite utråkad/sur är det för att jag inte vet om jag ska se allvarlig ut eller ej. haha
 
Såhär ser jag ut inför balen. Håret är en extension, mitt riktiga hår ser ut såhär och sminket är lite halv ratchet men jag kunde inte bättre, lol. Jag har laddat min mobil hela natten för att jag ska kunna ta en massa bilder osv under balen för att det är ju en once in an life time grej? 
 
Vet ej hur lång tid allt kommer ta eller så men det blir spännande. Jag kommer spamma med en massa skit från balen på snapchat som om ni vill hålla er updated kan ni följa mig på snapchat: africanlady45.
 
Kram<3
 
RSS 2.0