Skadeglädje

Nu har jag suttit och kollat facebook videos på människor som ramlar, har fått mig ett riktigt gott skratt också. Skadeglädje är ju trots att den enda sanna glädjen eller vad säger ni ;-)
 
Hur har ni annars mått denna helgen? :-) Det känns som denna helgen har gått extra fort, jag menar helt plötsligt är det advent osv, shit sommaren var ju typ förra månaden.
 
Sen har jag varit väldigt inaktiv på bloggen nu under helgen, har haft mycket att göra, eller "mycket" det vill säga att jag skriver artiklar på nätet ibland och då kan det bli stressigt med tiden osv. Vill ju bli en journalist i framtiden på ett eller annat sätt så det är en bra träning inför framtiden ;) Sen vet jag inte ens om jag vill bli en journalist, det verkar ju förfan som ett farligt jobb! Så många journalister som har dödats, fängslats.. Det är sjukt vad lite avslöjande om vad som verkligen försiggår i världen kan göra..
 
Annars då hur har ni firat första advent? :) Vi är inte särkilt traditionella hemma så det blev bara ha sätta upp adventsljusen(främst för att det ger ljus, haha) 
 
*Posar i mitt gaderob*
 
Aja nu ska jag fortsätta med vad jag än höll på med
 
Ha det så bra :*
 
 
 
RSS 2.0