Sista inlägget för 2015Gjorde denna salladen helt själv. Haha är nöjd med min insats så att säga ;-) 


Wii. Nu har jag äntligen ätit, duschat och bytt om till mitt nyårsoutfit. Vi shottade t.o.m precis både tequila och absinth.. Omg jag trodde att jag skulle dö när jag shottade absinth. Jag har hört mycket om det men jag trodde fan inte att det skulle vara så starkt.. Mina ögon bränns fortfarande, tror jag kommer förlora min syn på noll sekunder 

Jaja hur har ni det? :-) 

Rumänien är en timme före Sverige så vi  kommer in i den nya året före Sverige. Wiho!😊 rätt märkligt det här med tidsskillnader ändå

Vi hörs nästa år!;-)
Kram


Pulka

 
Vi är äntligen tillbaka efter att ha varit och åkt pulka. Egentligen skulle endel åkt skidor/snowboard men stället vi var hade inga lift eller liknande. Det roligaste var att se alla vuxna åka pulka, de hade fan roligare än barnen, haha. Det kanske också berodde på att de var lite små fulla ;-), men Jaja. 
 
Just nu håller vi på att förbereda inför grillning. Så typiskt att det är oss tjejer som ska förbereda köttet och grabbarna ska ut och grilla... Men sen skulle jag inte palla att stå i kylan och grilla så whatevs. Dock skulle jag gjort det om det inte var så kallt :-) mina tår är fortfarande frysta efter att ha varit utomhus liksom.. 
 
Hur förbereder ni inför nyår då?:-)
 
Så fint det var uppför backarna. Vyn är så dödlig här 
 
 

Way upGod morgon!

Hur mår ni? Hoppas ni alla är taggade inför nyår. Det sjukt att idag är den sista dagen i 2015...

Själv har jag precis ätit frukost och klär på mig innan jag går till bergen. Dock är de flesta bakis så det blir spännande. De vill åka skidor osv men jag ska nog bara kolla runt, ta lite bilder och kanske åka pulka( om inte det är allt för branta backar)

Sen är det så sjukt kallt, det är -15 grader😧 men det är också soligt så det jämnar ut sig ;-)


Jag bloggar mer senare

Kram😀
RSS 2.0